Reserveret
Reserveret
Reserveret
Reserveret
Reserveret    
SOFTWARE
  Tilbage til Hovedmenu
 Dansk Dokumentation
 Test Udskrifter
 Download
 Kontakt Os
 Detaljer komplet
 VDosPlus beskrivelse
 Prisliste
       
 


 
Du kan få en komplet og
 detaljeret beskrivelse af,
 hvordan du opsætter og
 konfigurer systemet.

 Herudover får du mulighed
 for at downloade op-
 sætninger til Concorde og
 Navision, når du altså har
 købt en lovlig licens.


SIKKERHED:
 


 
Elektronisk faktura (PDF)
 er beskyttet mod
 ændringer!

S O F T W A R E

DosPrint - (kan lave arbejdet for dig):

Hvad kan DosPrint gøre for dig:

Bemærk:
Sammen med vDosPlus og Printfil, skal du IKKE benytte DosPrint, (alt er indbygget i Printfil) !

DosPrint er et freeware program, som giver dig mulighed for at
køre DOS programmer på moderne Windows-computere (inklusive 64 bit), og udskrive til en hvilken som helst Windows-printer (herunder også virtuelle printere, USB, GDI og PDF) ved at installere et specielt tredjepartsprogram, som specifikt er designet til at løse disse fælles DOS problemer.

DosPrint.exe programmet tjekker om din Windows version er 32 bit eller 64 bit (i sidste tilfælde er et
DOS emulator nødvendigt for at køre DOS programmer, ellers kører Windows det selv), hvilket betyder at det er de bedste tilføjelser til din computer.

Nu skal du blot acceptere dem, eller ændre dem med dit foretrukne valg, og klik på
OK-> Start, så vil DosPrint automatisk hente, installere og konfigurere de programmer du valgte for at køre dine DOS programmer og/eller udskrive (printe) til de allerede installerede Windows-printere, uden du manuelt skal downloade og installere dem.


Når DosPrint er færdig, skal du blot gøre følgende:

1. Åbn den installerede DOS emulator (eller Standard Windows-kommandoprompt, såfremt en DOSBox emulator ikke var nødvendig)
2. Kør dit DOS-program
3. Udskriv / Print til dine Windows printere

Ja, dine DOS programmer kan udskrive til de samme printere, som du bruger til Word eller Internet Explorer, inklusive virtuelle printere som for eksempel PDF.


Hvorfor har jeg brug for yderligere software for at køre DOS programmer og udskriver til Windows-printere?

Kør DOS programmet:

Når du kører et DOS program på en moderne Windows-computer, kan du se en dialog-boks som "Understøtter ikke 16-bit program" eller "
Denne app. kan ikke køre på din PC", eller lignende.

Det er fordi DOS programmer er 16 bit, mens de fleste nyere computere i dag er 64 bit, så de har ikke indbygget mulighed for at køre et DOS program uden en DOS emulator.


Udskrivning:

Hvis du i stedet allerede kører dine DOS program gennem Standard Windows Command Prompt (på en 32 bit Windows version), men du har set fejlmeddelelse "
write fault error writing device PRN" eller "ERROR TERM/0 Print error" (eller lignende) når du udskriver fra dine DOS programmer, er det fordi DOS programmerne kun kan udskrive til LPT (parallel) porte (normalt LPT1:; som er et alias for PRN:) eller, i sjældne tilfælde, COM (seriel) porte og moderne computere integrerer ikke længere disse porte.


Udskrivning nu om dage udføres via
USB-printere, Netværk/IP/trådløse printere eller endda via virtuelle printere, såsom PDF- eller fax printere. I DOS alderen var USB, IP, trådløs, virtuelle porte simpelthen ukendte, så ingen DOS program kan få adgang til disse..  


Hvordan løser DosPrint problemerne som beskrevet ovenfor?

Som tidligere forklaret løser DosPrint de 2 problemer ved at installere yderligere programmer, designet til disse formål:

Kør DOS programmet:

For at løse ’kør problemet’ er det alment kendt, at du kan benyttes den gratis DOS emulator, som hedder
DOSBox 

DOSBox blev oprindeligt designet til at holde de populære DOS spil kørende på moderne 64 bit Windows computere, men manglede nogle vigtige funktioner for
business DOS programmer, såsom parallelle porte (LPT) for at udskrive (spil har normalt ikke behov for at udskrive).

Af denne grund blev projektet udvidet til flere varianter, såsom
DOSBox MegaBuild 6, DosBox SVN Daum, vDos (og andre) med tilføjer af manglende funktioner af den oprindelige DOSBox emulator, for at gøre det funktionelt for business DOS programmer.

Så med en DOSBox variant der understøtter parallelle porte, kan du køre DOS-programmer og bruge en DOS-kompatibel printer (hvis du har stadig har en sådan) selv på en 64 bit maskine.

Udskrivning - print:

Hvis du i stedet kun har moderne printere installeret på din Windows computer (32 eller 64 bit), forbundet til porte som DOS ikke kan tilgå direkte, kan du løse udskrivningsproblemet med
Printfil software, som fanger data som af DOS programmet sender til LPT eller COM-porten, og omdirigerer det endda til USB, GDI, IP, PDF-printere på Windows computer (fysisk eller virtuel).

Printfil tilføjer også moderne funktioner til DOS udskrivningen, ligesom
print, gennemse, fletning af baggrundbillede (brugbart når der skal udskrives faktura inklusive formular som tidligere var fortrykt hos for eksempel en typograf). PDF automatisk eksport / e-mailing med mere.

Tillægsprogrammerne som ovenfor beskrevet er Freeware eller Shareware (det betyder at du ikke behøver at betale for at bruge dem, eller at du frit kan bruge dem i en prøveperiode, hvorefter du er forpligtet til at betale for registrering af programmet for fortsat at bruge dem), men det kan være svært at afgøre hvilke der er bedst i dit specielle tilfælde (har jeg virkelig brug for en DOS emulator til min computer? – Supporterer det LPT porte?, COM porte?, begge?).

DosPrint gør dette job for dig, ved automatisk at hente, installere og konfigurere programmet (som beskrevet ovenfor), og løser dine DOS problemer.

Så, i løbet af et par minutter har du løst dit DOS problem, og kan udskrive rapporter med videre, så du kan roligt slappe af og eventuelt læse manualen for at finjustere din DOS parametre.


Hvordan installerer jeg / uninstallere DosPrint ?

DosPrint
behøver ikke at blive installeret på din maskine. Du kan blot downloade og køre det (det er den enkle DosPrint.exe program som udfører jobbet).

Derfor skal du heller ikke afinstallere DosPrint senere. Når DosPrint har installeret de bedste ekstra programmer til at løse dine DOS problemer, kan du blot slette DosPrint.exe programmet fra din maskine; der er ikke længere brug for det for at køre dine DOS programmer.
Du kan nu udskrive fra DOS programmer til en hvilken som helst printer på dit system.  

Hvis du i stedet ønsker at afinstallere tillægsprogrammerne (installeret af DosPrint efter dine valg), kan du gøre det med deres indbyggede afinstallering værktøjer eller i Windows ”Tilføj/Fjern Programmer” fra Kontrolpanelet.


Hvad koster DosPrint.exe ?

DosPrint er gratis, både for private og kommercielt brug. Se venligst Licensen.

Afhængigt af hvilke programmer du vælger at installere, for at løse Kør og/eller Print problemet, kan du være forpligtet til at betale et gebyr for et, måske flere af disse programmer (nogle af dem er Shareware; tjek venligst den installerede dokumentation for disse programmer), men der er intet betalingskrav for DosPrint.exe programmet!
 
Copyright 2011-2017 printfil.ion-life.dk - Layout design af  ion-life Denmark
Site Spotlight
 
INFORMATION:
        PROGRAMMERING :

 
Konfigurering

 Vi kan programmere og
 konfigurere opsætningen
 for dig.

 Dine elektroniske
 fakturaer er sikret
 mod ændringer!

 Systemet opretter
 automatisk en kopi af
 de elektroniske fakturaer.
 
 Du kan få designet din
 faktura-layout efter
 ønske.

 Kan benyttes til alle
 DOS programmer, udover
 Concorde C4 og Navision.

 Når du køber licens, er
 den gældende for livstid.


 


 
Send elektronisk Faktura
 direkte fra dit DOS
 baserede Concorde C4
 eller Navision C4.

 Der genereres automatisk
 en kopi af din faktura.

 PDF faktura er beskyttet
 mod rettelser!